torsdag 26 april 2012

Dan före dan....

sommaren är på väg


Torsdag idag och det är dagen före mysdagen.. Fredag och löning. Kan det bli bättre? Så sa jag alltid förut. Fick man lön på fredagen då jäklar var det fest hela helgen lång.. Så är det inte riktigt nu, även om jag ska på fest på lördag. En gammal klasskompis till mig fyller 25 och tänkte ha lite fest. Ska bli trevligt :)

Snart bär det av till jobbet. Härligt att äntligen få göra nånting, samtidigt som jag inte vill lämna mitt hem. Men jag är ju tillbaka till kl 18 så borde kunna klara mig eller hur :)


DAGENS UPPLÄGG:

KL: 05 Uppgång

KL: 06 Frukost
Fröknäcke med smör, ost, paprika
Vitaminer
Te

KL: 13 Lunch
Rester ifrån gratängen igår

KL: 18 Middag
Rester ifrån gratängen igår

Resultat:
Dåligt med träning idag också, kanske kommer ikväll, men tvivlar lite på det faktiskt.
Maten är bra iaf och det är gött. :)



Köpte balkongset häromveckan förresten och så här ser det ut: :)
Fint va?
Tyvärr ingick inte pallen i priset utan man fick köpa det vid sidan och och då såldes dem bara i två-pack så det blev lite dyrt iaf, men det går ju inte att köra utan nu när man har vant sigt vid att det ska vara en pall med. Hoppas bara att jag får en lägenhet med balkong så jag kan använda det. Pallarna kan man ju alltid på något sätt ha inomhus, men resten får vänta i så fall :)

Ska fortsätta och fixa och dona här hemma innan jobbet. Och på lördag kommer fina N och hämtar det hon vill ha bland mjöl, pasta-sakerna m.m. Skönt att få mera plats i skåpen :)

Ha nu en riktigt fin torsdag och med vetskapen om att det är fredag imorgon, så blir den kanon, eller hur ?
Var rädda om er, och välj trapporna framför hissen, du kommer tacka mig senare.

Love//Anna


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar